Вибір POS-терміналу в ресторан
До 2007 року POS-термінали оснащувалися активним повітряним охолодженням, що з великою ймовірністю призводило до поломки. Враховуючи те, що термінали в ресторанах часто ставлять біля кухні, пил, змішуючись з парами масла, потрапляла всередину корпусу і порушувала тепловідвід, що призводило до перегріву і виходу з ладу електроніки.
Починаючи з 2007 року, виробники POS-терміналів стали випускати безвентиляторні термінали з пасивним охолодженням. Корпус виконується з магнієво-алюмінієвого сплаву, через який і відбувається відведення тепла. Завдяки металевому корпусу досягається висока надійність конструкції і захист від зовнішніх впливів. На відміну від пластику, сплав не змінює з часом форму, не темніє і гірше брудниться.
Також у кафе або ресторані POS-термінал можна використовувати в якості рекламного щита , для того, щоб поєднати оформлення замовлення і показ реклами гостям доцільно використовувати HPOS термінал, що має два дисплеї. Один-для касира, другий, звернений до покупця. Для підприємств фастфуду дана модель буде особливо зручна.
- Звіти 1-РА і 1-РТ для касових апаратівЗвіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних і тютюнових виробів у роздрібній торгівлі. Нові правила подання звітності в податкову. Для власників касових апаратів серії Міні (Т400, 51.01, 61.01) і Екселліо (DP25, DP35, DP45)Повна версія статті
- Экселлио DP‑25 - обзор кассового аппаратаКассовый аппарат от болгарского производителя, не даром сумел завоевать рынок за очень короткий срок. Находясь в сегменте бюджетных кассовых аппаратов, Экселлио DP-25 обладает высоким качеством сборки и надежностью в эксплуатации.Повна версія статті