Оперативна частина (Front office) UNISYSTEM Ресторан:
- Забезпечує просте оформлення замовлень офіціантами з одночасною печаткою замовлення на кухні або в барі
- Дає змогу офіціанту, використовуючи КПК як електронне меню, передати замовлення на кухню або в бар, не відходячи від столика клієнта
- Виконує підрахунок і роздрук клієнтського рахунку
- Здійснює автоматичний контроль прийняття та виконання замовлень.
Врахована частина (Back проffice) UNISYSTEM Ресторан виконує:
- Порахування закупок, наявності та використання сировини та готової продукції у всіх підрозділах підприємства
- Багаторівневу пряму та зворотну калькуляцію продукції, списування сировини за нормами витрат
- Формування відпускних цін на готову продукцію, визначення собівартості страв і доходи
- Контроль клієнтської бази закладу, впровадження дисконтних програм, регулювання системи знижок і націнок
- Табелювання робочого часу працівників і контроль розрахунку з персоналом
- Введення даних на віддалених робочих місцях із наступним об'єднанням в єдину інформаційну базу.
Функціонал |
Ресторан |
|||
Lite |
Standart |
Pro |
||
викуп |
Роздріб |
4200 |
7800 |
12600 |
оренда з технічною підтримкою |
348 |
546 |
744 |
|
Кількість товарів |
необмежено |
необмежено |
необмежено |
|
База клієнтів |
необмежено |
необмежено |
необмежено |
|
Кількість складів |
1 |
необмежено |
необмежено |
|
Друк чеків |
+ |
+ |
+ |
|
Оперативна звітність (Звіти фронта) |
+ |
+ |
+ |
|
Звітність повна |
- |
+ |
+ |
|
Дисконтна/Бонусна система |
- |
+ |
+ |
|
Друк на два принтера (фіскальний + нефіскальний) |
- |
+ |
+ |
|
Облік товарний |
- |
+ |
+ |
|
Вивантаження 1С |
- |
+ |
+ |
|
Виробництво (калькуляії, виробництво) |
- |
+ |
+ |
|
Переробка сировини |
- |
- |
+ |
|
Облік фінансовий |
- |
- |
+ |
|
Робота з двома ФП |
- |
- |
+ |
|
Типи цін та правила їх встановлення |
- |
- |
+ |
|
Заробітна плата/Табель робочого часу |
- |
- |
+ |
|
СМС e-mail розсилка |
- |
- |
+ |
|
Друк замовлення |
- |
+ |
+ |
|
Попереднє замовлення |
- |
+ |
+ |
- Ціна: від 4 200 ₴